Post by nestluckwanabki on Mar 4, 2022 17:22:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تجربه ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
Чудо Пазлы - Игры Головоломки Головоломки hqgq
ارامش بخش
بازی قشنگی هست
من می توانم خیلی چیزها را نادیده بگیرم زیرا موسیقی بازی و پازل ها خوب هستند. اما لطفاً اشکال انجماد آزاردهنده را برطرف کنید. من به آن 2 ستاره دادم زیرا موسیقی و معماهای بازی خوب هستند. تا زمانی که اشکال برطرف نشود نمی توانم به آن 5 ستاره بدهم
من این برنامه را برای چند ماه دانلود کرده ام و قبل از به روز رسانی اخیر آن را دوست داشتم. هر بار که برای تماشای تبلیغ برای پخش پازل روزانه کلیک می کنم، هرگز بارگذاری نمی شود. بله، من مطمئن شدم که اتصال اینترنت من به درستی کار می کند. همچنین، همانطور که به سطح بالاتری پیشرفت کردم، بازی گفت که من یک بسته پازل رایگان دیگر به دست آوردهام، اما هرگز بارگذاری نشد یا ظاهر نشد. من واقعا از این برنامه لذت برده بودم. من آن را گزینه های آرامش بخش، چالش برانگیز و مانند یافتم. لطفا این را اصلاح کنید! با تشکر!
من نمی دانم چه خبر است با این برنامه، اما همیشه یک پیغام خطای شبکه مشغول دریافت می کنم و از من می خواهد که بعداً دوباره امتحان کنم! ظاهراً درست شده است اما مشخص است که اینطور نیست! من قبلاً Uninstaller را انجام داده ام و بازی را مجدداً نصب کرده ام، هنوز هم همان خطاها را دریافت می کنم. قبلاً یک بازی واقعاً خوب و راهی عالی برای استراحت بعد از کار بود.
ناب
فقط واقعا از پازل لذت ببرید. و چیزهای زیادی در این بازی وجود دارد. بسیار آرامش بخش.
عاشق این برنامه میتواند عکسهای شخصی را بارگذاری کند، مشکل را انتخاب کند، با تعداد زیادی تصاویر رایگان که برای بچهها مناسب هستند از دیزنی، باب اسفنجی و موارد دیگر.
شما می توانید انتخاب کنید که پازل چند قطعه باشد. من واقعا از آن لذت می برم.
اشتراک در من لغو می شود من واقعاً بازی را دوست دارم و می خواستم از شر تبلیغات خلاص شوم و تقریباً هر روز روی تلفن و رایانه لوحی بازی می کنم. این تنها دلیلی است که من 4 ستاره می دهم وگرنه دوستش دارم لطفا کمک کنید
برنامه خوب اگرچه به تنوع بیشتری نیاز دارد
وقتی الگوی قطعات را یاد گرفتید که همیشه یکسان بودند، پازل ها زیبا و ساده بودند. چیزی که نمی توانستم تحمل کنم این بود که وسط چیدن یک پازل یک تبلیغ ظاهر می شد. آنقدر حواس پرتی و آزاردهنده شد که بالاخره تصمیم گرفتم فقط به دنبال بازی پازل دیگری بگردم.
این قطعات برای چشم های پیر خیلی کوچک هستند لطفا آنها را بزرگ کنید
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD Слагалице qucq
Puzzle-uri magice - jigsaw HD Puzzle dbtc
ارتقای جدید بازی کردن پازل های مورد علاقه یا ایجاد رایگان آنها را غیرممکن کرده است. این برنامه فقط از بالا به پایین رفت. من این بررسی را پس از ماه ها پخش نسخه دیزنی به روز می کنم. اشکال از بین رفته است، اما سرگرم کننده است. هیچ امکاناتی برای ایجاد پازل وجود ندارد. دیزنی اکنون این کار را با پازل های کودکانه توهین آمیز به بچه ها انجام می دهد. شما می توانید خلاق باشید اما با قیمت.
من چندین سال است که این را بازی می کنم و از آن لذت می برم. اخیراً با کند بودن برنامه مشکل داشتم. وقتی بازی متوقف می شود و وقتی آن را پس می گیرید دوست ندارم همه چیز از هم پاشیده شود و باید از نو شروع کنید. آیا شخص دیگری این مشکل را دارد؟
من این بازی را دوست دارم و بیشتر روزها بازی می کنم، اما آخرین به روز رسانی آن را واقعا کند کرده است و هنگام جابجایی برخی از قطعات برای چند ثانیه به طور تصادفی یخ می زند. به نظر می رسد نیمی از پازل های من نیز ناپدید شده اند. نمی دانم چه کار کردید، اما تا زمانی که مشکلات پس از به روز رسانی را حل نکنید، هیچ ستاره ای 5 ستاره ندارید.
چرا باید حتی پس از پرداخت برای پازل ها، افزودنی ها را تماشا کنم. واقعا؟ به علاوه نمی توانم پازل خود را ببینم تا زمانی که بگویم افزودنی را دانلود خواهم کرد. ؟؟؟ من فکر می کنم اشتباه است که شما بازی ها را به این شکل تنظیم کنید.
این برنامه تا حد زیادی بهترین رابط برای برنامه های پازلی است که من تاکنون با آنها اجرا کرده ام. با این حال، تبلیغات پوچ هستند. من می دانم که هر برنامه ای از تبلیغات شکایت می کند. بنابراین اجازه دهید من دقیقاً به اشتراک بگذارم که آنها چقدر آزاردهنده هستند. برای شروع یک پازل - آگهی. اگر به برنامه دیگری بروید و برگردید - تبلیغ. و اکنون، به طور تصادفی یک جعبه "پاداش سکه" ظاهر می شود، در حالی که یک پازل را کنار هم می گذارد، شما را مجبور به تماشای یک تبلیغ می کند. شرم آور است، اما این یکی در پشته ها پیش می رود. خیلی آزاردهنده
خیلی خنده دار.
มหัศจรรย์ปริศนาจิ๊กซอว์ ปริศนา svix
میخواهید پازلهای دیزنی را بازی کنید، اما آنها را پشت یک زیرمجموعه 20 دلاری ماهانه قفل میکنید؟ برای Disney+ 3 برابر ارزان تر است. در حال حذف نصب
این یک بازی بسیار جالب است هر زمان که از تحصیل یا غیره وقت بگیرم از آن استفاده می کنم و این گزینه ای است که وقت خود را با کسب دانش بگذرانید ... شگفت انگیز است
من این را روی کیندل خود بازی می کنم. همه اضافه ها را به خاطر ندارم. من معماها را دوست داشتم، اما با مشکلی روبرو هستم که نمای تبلیغ را متوقف کند و تبلیغ را به من بدهد تا بتوانم پازل روزانه خود را دریافت کنم. هر روز این اتفاق می افتد. ساعتها طول میکشد، اگر حتی بتوانم آگهی را دریافت کنم. من می دانم که تبلیغات به هزینه کمک می کند، اما لطفاً اسپینر تبلیغات خود را اصلاح کنید وگرنه بازی را حذف می کنم. غم انگیز این است که من عاشق انجام پازل هستم، اما نمی توانم تحمل کنم که نتوانم پازل روزانه ام را بدست بیاورم.
تا همین اواخر عالی بود تبلیغات پاپ آپ بسیار زیاد و بسیار آزاردهنده است.
من عاشق این بازی هستم! من عاشق این هستم که پازل های بیشتری دارد که زمان را گم کرده ام.
من از بازی حل پازل ها و تماشای فیلم ها لذت می برم که میزان امتیاز می تواند بیشتر باشد.
Magische Legpuzzels - Puzzel Puzzel firk
Phiêu Lưu Màu Sắc: Vẽ và Đi Trò chơi điện tử pya
بازی سرگرم کننده خوب عالی است اگر به پازل علاقه دارید
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
من بازی را خیلی دوست دارم. این یک طراحی کلی صاف، تصاویر زیبا برای پخش دارد و با بستهها و رویدادهای جدید، همه چیز را لذتبخش نگه میدارد. گاهی اوقات تبلیغات ممکن است آزاردهنده باشد. چیزی که من دوست دارم ببینم و واقعاً از یک برنامه پازل می خواهم یک عملکرد چند نفره است. من می خواهم اتاقی داشته باشم که دوستانم بتوانند به آن ملحق شوند و دوباره آنجا را ترک کنند و همه ما بتوانیم با هم کار کنیم (شاید امتیازات را به اشتراک بگذاریم)! اگر این نوع عملکرد را داشتید من 5 ستاره می دادم
عاشق بازی برای تبلیغات ثابتی که ظاهر می شود، به آن نمره پنج می دادم.
من پازل ها را دوست دارم من متنفرم که به محض اینکه پازل را کامل می کنم با کارت ها پوشانده می شود. من دوست دارم حداقل برای چند ثانیه به پازل کامل شده به عنوان یک پازل نگاه کنم. مشاهده تصویر بعداً مانند دیدن هر عکس دیگری است. من از لذت بردن از دستاوردهایم رضایت دارم.
خوب، اما تبلیغات در عملکرد خود ناسازگار هستند، که ناامید کننده است. در نهایت برنامه حذف نصب شد، زیرا تبلیغات بیش از حد من را آزار میداد (یکی روی X بستن و به هر حال من را به Google Play برد!) بدم نمیآید مبلغی کوچک و یکباره برای حذف تبلیغات بپردازید، اما نمیتوانم آن را پیدا کنم. این گزینه اگر بتوانید نحوه عملکرد تبلیغات را تحمل کنید، جالب است.
خیلی خوبه
از دیدن پازلهای تکمیلشدهای که میتوانستند بیشتر روی صفحه بمانند لذت بردم، وقتی آنها را کامل کردم بسیار زیبا میشوند.
من بیش از یک سال است که این بازی را بازی کرده ام و آن را دوست داشتم تا زمانی که مجبور شدم رایانه لوحی خود را مجدداً راه اندازی کنم و بازی را مجدداً نصب کنم. وقتی دوباره نصب کردم، تبلیغات از کنترل خارج شد تا جایی که تجربه را خراب کرد. قبل از نصب مجدد یک بسته پازل خریدم که تبلیغات را مسدود کرد، اما وقتی دوباره بارگذاری کردم کار نکرد. برای خلاص شدن از شر تبلیغات مزاحم، این برنامه باید گزینه ارتقاء داشته باشد. قبلاً برنامه را توصیه می کردم، اما دیگر نه.
من وقفه در حین بازی را دوست ندارم و این برنامه اغلب این کار را انجام می دهد. به علاوه هنگامی که روی یک قطعه پازل کلیک می کنید، گاهی اوقات به صفحه نمی رود. پازل های لذت بخش اما دردسر بیش از حد. من آن را توصیه نمی کنند.
من عاشق پازل هستم اما از قطع شدن تبلیغات متنفرم. من از تبلیغات مهم نیستم، فقط از آن متنفرم در حالی که در وسط یک معما هستم. همچنین در وسط یک پازل به من دست می کشد.