Post by nestluckwanabki on Mar 4, 2022 17:13:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bunkové expanzné vojny ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bunkové expanzné vojny IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza väčšiu výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Bunkové expanzné vojny 2022 version ▞▞▞
Nie veľmi dobrá logická hra. V určitom bode je nepriateľ jasne silnejší ako vy, takže musíte použiť buffy. Tiež si myslím, že je zlé rozhodnutie hodnotiť čas namiesto zručnosti.
Super
Táto hra je taká úžasná a návyková, milujem ju a stále som pod úrovňou 500. Chcem vidieť viac typov buniek, ako sú: obrie bunky, rýchle bunky, regeneračné bunky, bunky s dvojitým chápadlom v jednom smere, úložné bunky, teleport bunky, ktoré prepínajú priamo bez chápadiel, vystreľovacie bunky, neutrálne bunky, ktoré nie sú nepriateľmi... Celkovo je to skvelá, dobre prepracovaná hra. Teším sa na ďalšiu aktualizáciu a dúfam, že zvážite moje myšlienky. Môžeme sa tiež navzájom kontaktovať prostredníctvom e-mailov. Pekný deň
Veľmi sa mi páči táto hra. Je to časovo náročné, vyžaduje si zručnosti na hranie a okrem toho si myslím, že položky musia byť o niečo lacnejšie. Je to trochu drahé, pretože v každom kole nezarobíte veľa mincí, najmä preto, že mi trvalo 183 úrovní, kým som zarobil 600 mincí, aby som si kúpil iba 2 alebo tri položky.
Návykovej
Je to celkom dobrá hra, ale proces úrovne je na mňa príliš pomalý
Celleutvidelseskrig Strategi pann
Napicu nejde to kokotina vyjebana cigánska. Negeri vyjebany
Skvelé do úrovne 10. Potom vám to začne strkať reklamy do krku. Reklamný stroj. Nepodporujte tento typ rozvoja. Po prijatí tejto copypaste odpovede od vývojára vám môžem určite povedať, aby ste sa nezaoberali týmito typmi ľudí. Zaujímajú ich iba príjmy z reklamy.
Pohodička
pekná grafika a herný dizajn, ale určite je to hra na víťazstvo
Horšiu hru som nehral nechápem aký kokot to vymyslím prešiel som prvý level a už som vedel že je to napiču
Hra je v poriadku, ale existujú úrovne, ktoré sa nedajú poraziť, pokiaľ nepoužijete vylepšenia a keď sa vám vylepšenia minú, musíte za to buď zaplatiť, alebo si musíte pozrieť reklamy, ktoré vám umožnia pozerať sa na to len raz za deň.
Guerres d'expansion cellulaire Stratégie gkzi
Všetky recenzie hovoria, že „bez zaplatenia sa nedá“ len neviem, ako hrať, už mám 100 lv s 3 hviezdičkami, zabrali mi 2 dni ani cent, ani som nepoužil sily, s ktorými začínaš, stále je to menej kvalitná kópia chápadla vojny ale kedze s tym jednym uz skoncim 300 novych levov su vitany
Dostal som sa na úroveň 1595 a je to. Skončila zábava. Ukážky na YouTube o tom, ako vyhrať úrovne, sú užitočné, ale v tomto bode väčšina tutoriálov používa vylepšenia a vylepšenia sú skutočne drahé. A ako zdôraznil ďalší recenzent, ak sa poseriete s drahým vylepšením, je to obrovské plytvanie. Je to naozaj únavné a nie je priestor na žiadne chyby. Toto je rýchlo frustrujúce. Čas na odinštalovanie
Zaplaťte za výhru v tom najhoršom. Nie je možné ohodnotiť 3 hviezdičkami na niektorých úrovniach bez použitia predmetov, pretože časové požiadavky sa nemenia z jednej úrovne na druhú (a sú príliš nízke pre niektoré nastavenia úrovní) a momentálne som uviaznutý na úrovni, kde zomriem 10 sekúnd po začiatku. bez ohľadu na to, čo sa snažím robiť. Milujem hry, ako je táto, ale táto je zle spracovaná, pokiaľ sa len nesnažia dojiť hráčov o peniaze.
Skvelá malá hra. HLADKY úrovní. Nie je potrebné míňať žiadne peniaze ani používať vylepšenia, ako hovoria niektorí iní ľudia. Mám úroveň 330 bez použitia jediného. Stratí 1 hviezdičku za 5 sekúnd reklám medzi každou úrovňou a nemá možnosť zaplatiť za odstránenie týchto reklám.
Ovládanie je také zlé, že sa musíte niekoľkokrát pokúsiť pripojiť 1 linku, čo je škoda, pretože ak nie ste dostatočne rýchly na pripojenie všetkého, určite prehráte. To je mimoriadne ťažké vzhľadom na hrozný dizajn úrovní. Môžete prejsť z jednej úrovne, ktorá nedáva zmysel, na úroveň, ktorú by ste očakávali v návode, po ktorej nasleduje ďalšia neuveriteľne ťažká úroveň, ktorá takmer vyžaduje, aby ste zaplatili ďalšie peniaze za vylepšenia, aby ste mohli pokračovať.
Okrem pomalej hry (ktorá je už otravná) existuje len spôsob, ako vyhrať, a je to spôsob vývojárov, nemôžete vyhrať náhodnými pohybmi.
Toto je úžasná hra a veľmi návyková. Ale ani s extra výzvami to nemá veľkú rozmanitosť, prial by som si, aby existovala hra, kde by ste sa nemuseli vysporiadať s nepriateľskými bunkami a mohli by ste postaviť bunkový systém a potom umiestniť nepriateľskú bunku niekde na hraciu plochu. Potom sa k tomu môžete vrátiť neskôr a ušetrí to. Myslím, že by bolo skvelé pridať.
Pomer strán je pre mňa vypnutý. Návod sa neustále opakuje. Chýbajú tiež funkcie prístupnosti, ako je režim pre farbosleposť. Hádanky nie sú náročné, zaujímavé ani vzrušujúce.
Bolo to veľmi zábavné, kým som nenarazil na úroveň, ktorá bola jednoducho nemožná. Druhá bunka by mala štyri jednotky, kým by som mohol vyzdvihnúť ďalšiu. O pár sekúnd som bol v presile. Bolo to nemožné. Prečo robíte hru, ktorá sa nedá hrať.
Úroveň 372 je rozbitá, bunky hráčov neposielajú odkazy, ale ai môžu. Prosím opraviť. Inak zbožňujem túto hru EDIT - zistil som, že to bolo preto, že bunky boli príliš blízko pri sebe, zistil som, že to ide a späť na zábavnejšie úrovne!!!
Zdalo sa mi teda, že hra je náročná, ale nedostanete takmer žiadne odmenové mince, pokiaľ nepozeráte veľa reklám. A potom všetky vylepšenia hp a ocenenia, ktoré ste vyhrali, sa okamžite stratia pri prvej smrti. Na niektorých úrovniach ste tak ostrieľaní, že ich buď upgradujete, alebo ich neprejdete. Potom niekedy, keď upgradujete svoj hp, váš súper automaticky dostane rovnakú inováciu hp ako vy. Absolútne treba pracovať, nemá zmysel hrať túto hru.
zaujímavé. Stále sa snažím prísť na to, ako sa táto hra hrá. Ale je meditatívna s hudbou / rytmom a je upokojujúca, aj keď v skutočnosti neviem, čo mám robiť. Chytám to, pretože vás to núti hrať sa, učiť sa a relaxovať 😌
Hra je vytvorená tak, aby sa nedala vyhrať po určitom bode bez vylepšení.
Táto hra je celkom zábavná, ak chcete, aby bola vaša hra zablokovaná reklamou, ktorú nemáte ako odstrániť. Aktualizácia: Ako odpoveď na vašu "ponuku". Počas štyroch samostatných úrovní bola moja hrateľnosť narušená reklamou, ktorá zablokovala jednu z buniek, čím sa vytvorila nepriateľská bunka, ktorú nebolo možné poraziť.
Jednoduchá a dostatočne zábavná hra... ale mizerné sexualizované reklamy a žiadny spôsob, ako vytvoriť verziu bez reklám. Ak by existovala verzia bez reklám za pár peňazí, zaplatil by som... ale ako to je, pokračujem s ďalšou mizernou reklamou.
Pekná hra . toľko rôznych úrovní. Prial by som si, aby nám hra poskytla nejaké odmeny (aspoň keď dokončíme úroveň s 3 hviezdičkami) a tiež by bolo oveľa vzrušujúcejšie, keby medzi sebou mohli hrať skutoční hráči (online). chlapci by ste mali vyskúšať túto hru. Páčilo sa mi to . Ďakujeme vývojárovi za zodpovednosť.
Táto hra je priamou kópiou Tentacle Wars. Grafika je vyblednutá a vyzerá to ako jedna z tých interaktívnych reklám, viac ako skutočná hra.
Zábavná hra na prvý pár reklám, ale na prijateľnej úrovni, to nie je problém, problém je v tom, že ste dosiahli úrovne, ktoré vás nútia používať vaše zosilňovače, pretože nie je iný spôsob, ako vyhrať, a verte, že som sa snažil do bodu, ktorým som sa stal tak frustrovaný, že som takmer vypustil telefón cez celú miestnosť (potrebuje veľa odpadu alebo seriózneho prekrúcania zo strany vývojárov, aby som sa dostal do tohto bodu), preto dostane 1 hviezdičku, stiahnite si ju iba vtedy, ak vám nevadí míňať peniaze na nákup mincí viac boostov
細胞擴張戰爭 策略 jok
Odstráňte rušný hrad: reklama na fantasy kráľovstvo alebo hviezdy pôjdu dole. Je to dobrá, návyková hra, ale zakaždým, keď sa objaví táto reklama, nemôžem ju zavrieť, takže musím celú hru zavrieť a spustiť znova... hviezdičky sa zdvihnú, ak bude táto reklama odstránená alebo opravená, takže sa skutočne môžem vrátiť do hry po nej... stále nebola odstránená...
Je to hra, ktorú som si chcel zahrať už dlho, alebo aspoň variácia hry, no malo by tam byť tlačidlo na zrýchlenie pre ľudí, ktorí nemajú radi pomalé hranie. Preto som dal 4*.
Slušná hra, no je to doslova priamy klon chápadlových vojen s rôznym umením. Koncept, bonusy a dokonca aj mnohé úrovne sú úplným podvodom. Edit- Existujú nútené reklamy, ako aj reklamné bonusy, čo považujem za neprijateľné. Zmenené z 2 na 1 hviezdičku.
Puzzles - Jigsaw-Puzzle-Spiele Geduldsspiele raf
Táto hra by mohla byť lepšia, keby to nebola 100% rip off Tentacle Wars. Aj po úrovni 100. Všetky úrovne sa len opakujú.
Hra ne kópiou lepsej hry "Tentacle wars" ... Tato ma aj horšiu grafiku. Okrem tohto hra sa mi na obraz posunula dole az o 1/4 displeja a vyzeralo to ako nejaky stary emulator. Otras
Сlever game, 99% lvl sa dá prejsť bez podvádzania, zvyšné 1% je príliš nevyvážené a muselo byť umiestnené na konci zoznamu.
sejtek terjeszkedés háború Stratégiai játékok uhd
Niektoré úrovne neprejdú bez pomoci kúpiteľných vecí
Zábavná hra, ale ako postupujete, reklamy sú čoraz častejšie, až je to otravné skúšať a hrať, pretože medzi každou jednou hrou, ktorú hráte, je reklama. Odinštaloval som to
Strašná grafika... nech je to lepšie
Bola to zábava, kým som si neuvedomil, že niektoré z nepriateľských buniek sú rýchlejšie ako moje. Ja budem mať jasnú výhodu a oni to nejako prevezmú. To nie je fér a vysáva všetku zábavu z hry. Aký zmysel má strategická hra, ak má AI nespravodlivú výhodu aj nad najlepšou stratégiou.
jednoduchý a opakujúci sa spaľovač času. nebyť kritický. len úprimný. ak hľadáte niečo na zabitie času, keď ste v čakárni.. toto je pre vás
Táto hra bola doslova vykrádaním Tentical Wars, niektoré veci zdokonalili, ale iné to zhoršili, napríklad hra je hrozná v chápaní akéhokoľvek rýchleho pohybu a niekedy, aby ste porazili úroveň, musíte sa pohybovať rýchlo, takže niekedy kvôli tomu som bude musieť reštartovať úroveň. Existujú tiež stovky a stovky a stovky úrovní, ale mnohé z nich sú identické, stačí sa pohybovať rýchlejšie.
REKLAMA PO REKLAME PO REKLAME PO REKLAME PO REKLAME ZA REKLAME PO REKLAME Bola to super hra. Najnovšia aktualizácia spôsobila, že množstvo reklám vynútených používateľom uráža. Je to smiešne! Stalo sa to nehrateľné so všetkými reklamami. Teraz hrozná hra
Toto je naozaj super, hra je super Myslím tým jediným problémom je, že som sa zasekol na 258, hra ma núti ísť a robiť nejaké reklamy fungujú na mince Nemôžem to ani prejsť, je to ako nemožný vývojár, ktorý musíte zmeniť alebo aktualizovať túto hru nemôžem prejsť ani na úrovni 258, ak mám len 1000iq, potom ju môžem prejsť a bunka jednoducho nebude fungovať, aby porazila druhú bunku...
Aplikácia sa mi veľmi páčila, aj keď sa niektorí ľudia sťažujú, že hru nemožno vyhrať bez zaplatenia, podarilo sa mi ju dokončiť bez toho, aby som minul cent alebo použil akýkoľvek spotrebný materiál okrem jedného. Nakoniec som ju musel odinštalovať, pretože som dokončil všetky úrovne, ale bola to zábava. 9/10 bude hrať znova.
Zaujímavé.
Bohužiaľ to nie je zlá hra. Zlá časť je, že postup nie je možný bez sledovania niekoľkých reklám. Sú lakomí na zlato, aby si kúpili potrebné položky potrebné na postup. Hra je postavená proti vám. Ako štátna férová hra, kde všetko, čo chcú, sú vaše peniaze.
Mám hru veľmi rád, ale je naozaj nevyvážená, niekedy dostanete 20 jednoduchých úrovní. A potom získate veľmi tvrdú úroveň. Teraz som na úrovni 513 a nemôžem ju prekonať, aj keď si ju pozriem na YouTube.
Po 500 etapách je väčšina etapy ťažká a je to frustrujúce, hra je vytvorená na to, aby som si ju užila teraz, keď musím pozerať na YouTube každé alebo jedno po druhom, aby som vyčistil etapy, aký je zmysel na konci, aby si táto hra užila, nie je frustrujúca, ďakujem. .
Skvelá prechádzka po nostalgickej uličke, ale po určitom bode dostanete nútené prídavky po každej úrovni skladby, čo je otravné, pretože úrovne nie sú príliš ťažké a dajú sa prekonať za minútu.